11
СЕР
2016

Дженніфер Лопес стане кокаїновою королевою

Канал HBO зніме фільм про наркобаронессу Грісельду Бланко з Дженніфер Лопез у головній ролі.
 
На фото: Дженніфер Лопез

Дженніфер Лопез визнається, що давно цікавилася історією Грісельди Бланко, і ідея знятися у фільмі для HBO здається їй ідеальним способом здійснення своєї мрії. Актриса не тільки зіграє головну роль, а й спродюсує картину.

Бланко виявилася серед перших наркоділків, що побудували бізнес в 1970-х і 1980-х на великій контрабанді кокаїну з Колумбії в США. Вона була одним з наймогутніших кримінальних авторитетів Флориди свого часу.

На початку 1970-х Грісельда Бланко займалася торгівлею наркотиками разом з чоловіком, перебуваючи під контролем Медельїнського картелю. Іммігрувавши в США в середині 1970-х, Бланко з чоловіком налагодила торгівлю, але незабаром подружжя ледь не опинилися за гратами. Втікши в Колумбію, жінка через кілька років повернулася в Штати і розвинула бізнес в Маямі.

 
На фото: Грісельда Бланко

Бланко відрізнялася особливою жорстокістю. Усувала конкурентів без докорів сумління, особисто вбивала і навіть розчленовувала тіла. За деякими даними на її рахунку до 200 смертей.

Вважається, що саме Бланко винайшла спосіб вбивства, коли проїжджаючий мотоцикліст розстрілював жертву і їхав далі. Вона ж придумала ряд способів перевезення наркотиків, деякі з яких використовуються і зараз.

Наркобаронесса була заарештована на початку 1985 року, відбула термін і була депортована в Колумбію. У 2012 році була застрелена проїжджавшим повз мотоциклістом.

Deadline

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####