12
СЕР
2016

Warner сформувала жіночий варіант «Друзів Оушена»

Серед актрис, які знімуться у фільмі: Сандра Буллок, Кейт Бланшетт і Енн Хетевей.
 
На фото: Енн Хетевей

У жовтні студія Warner приступить до зйомок трилера «Вісім подруг Оушен» (підозрюємо, що в даному випадку прізвище належить жінці). Режисерське крісло займе Гері Росс. Крім раніше затверджених Сандри Буллок і Кейт Бланшетт на цьому тижні до проекту приєдналися: Енн Хетевей, Хелена Бонем Картер, Ріанна, Мінді Кейлінг і Аквафіна.

 
На фото: Сандра Буллок, Кейт Бланшетт і Мінді Кейлінг

Всі імена добре відомі, крім, мабуть, Аквафіни - це псевдонім Нори Лам, яка виконує реп, але недавно почала кар'єру актриси і взяла участь в комедії «Сусіди 2».

«Вісім подруг Оушен» стане жіночим варіантом класичного хіта «Одинадцять друзів Оушена». У першому фільмі, що вийшов в 1960 році, взяли участь Френк Сінатра, Дін Мартін і Семмі Девіс мол., а в трилогії Стівена Содерберга були зайняті Джордж Клуні, Бред Пітт, Метт Деймон і Дон Чідл.

 
На фото: Хелена Бонем Картер, Ріанна і Аквафиіна

Формування акторського складу триває. Є також повідомлення про те, що дехто з зірок трилогії з'явиться в камео.

Відзначимо також, що Стівен Содерберг значиться продюсером ремейка. У цьому немає нічого дивного: режисери давно співпрацюють разом і допомагають один одному. Наприклад, Содерберг зняв для «Голодних ігор» Гері Росса одну з важливих сцен.

Deadline

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####