12
СЕР
2016

ЗМІ призначили Аквамена на головну роль в «Вороні»

Джейсон Момоа нібито веде переговори щодо головної ролі в ремейку «Ворона».

Виконавець ролі Кхала Дрогобича в серіалі «Гра престолів» Джейсон Момоа, зараз знімається у фільмі «Ліга справедливості», де грає супергероя Аквамена. Актор нещодавно вивісив в інстаграмі фотографію, на якій він зображений разом з режисером Корінном Харді, де написав, що кращий спосіб обмити угоду - випити темного пива.

 

Але яку угоду обмивали Момоа і Харді? Видання Mashablе вирішило, що актор зіграє головну роль в багатостраждальному ремейку стрічки Алекса Прояса «Ворон». Проект був оголошений ще в грудні 2008 року, але до цих пір не може зрушити з місця.

«Ворон» помирає, то оживає, як і його герой, воскреслий музикант Ерік Дрейвен. У березні 2016-го стало відомо, що Харді покинув режисерський пост «Ворона». До цього моменту він значився вже четвертим постановником картини. Харді підписався на проект в грудні 2014 року. У вересні 2015-го Relativity, що розробляє ремейк, ледь не втратила режисера через невизначене майбутнє компанії, але в листопаді з Корінном був укладений договір на 150 000 доларів, за яким він погоджувався чекати до березня 2016-го, щоб запустити картину у виробництво .

Березень 2016-го приніс також судовий позов продюсера Едварда Р. Прессмана, який збирався відсудити у кінокомпанії Relativity права на сиквели, приквели і ремейки «Ворона». Розгляд досі триває.

В середині червня 2016-го портал Deadline повідомив, що Колін Харді підписався на проект студії Paramount під назвою «Hell Bent» (раніше до нього придивлявся Мікаель Хофстрьом). Кастинг повинен був початися відразу після того, як сценарій пройде необхідне полірування.

 
Момоа з Заком Снайдером на зйомках «Ліги справедливості»

За сюжетом «Hell Bent» в бразильській в'язниці вбита група найманців. Оскільки всі вони злочинці, то потрапляють в пекло, де їх здатності виявляються цілком затребуваними. Священик (що робить в пеклі священик - окреме питання) хоче, щоб найманці знищили Люцифера, який планує повернутися на землю і влаштувати апокаліпсис. Коротко - це «Брудна дюжина» в пеклі.

Для Paramount Pictures «Hell Bent» - пріоритетний проект. Бюджет знаходиться в рамках 60 млн доларів, а продюсер Лоренцо ді Бонавентура розробляє картину з прицілом на франшизу. Повідомлялося, що в проекті не буде великих зірок, тільки модні артисти з потенціалом.

Все там же, Deadline відзначали, що Корін Харді примирився з творцями ремейка «Ворона» і при бажанні може до нього повернутися, проте перешкод занадто багато, починаючи з позову Прессмана до Relativity і закінчуючи необхідністю пошуку нової студії для фінансової підтримки ремейка.

Так на кого більше схожий Джейсон Момоа: на Еріка Дрейвена або на найманця, який є провідником команди по пеклу?

Але робити поспішних висновків на основі однієї фотографії не варто.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####