12
СЕР
2016

Девіда Фінчера попросили зняти «Всесвітню війну Z 2»

Продюсер зомбі-трилера «Всесвітня війна Z» Бред Пітт вмовляє Девіда Фінчера поставити сиквел.
 
«Всесвітня війна Z»

Оскільки режисер Хуан Антоніо Байона покинув «Всесвітню війну Z 2» і відправився в сиквел «Світу Юрського періоду», продовження самого касового фільму Бреда Пітта виявилося без режисера.

Зараз актор, він же продюсер, намагається підключити до зйомок свого доброго приятеля Девіда Фінчера. Пітт проводив зустрічі з іншими постановниками, проте йому хотілося б бачити в режисерському кріслі саме Фінчера.

За даними Variety Фінчер і Пітт зустрілися в кінці липня, щоб обговорити можливість спільної роботи. Тоді переговори пройшли успішно, однак зараз, за ​​даними джерел видання, продюсер і режисер розійшлися в думках, і Пітт звернувся з пропозицією до іншого постановника.

 
На фото: Девід Фінчер

Як стверджує Variety, Фінчер не в захваті від ідеї знімати сиквел. Режисер жахливо провів час в роботі над картиною «Чужий 3» і не горить бажанням ставити продовження чого б там не було.

Якщо Девід Фінчер все-таки змінить свою думку і візьметься за сиквел «Всесвітньої війни Z», то це буде його четверта співпраця з Бредом Піттом після картин «Сім», «Бійцівський клуб» і «Загадкова історія Бенджаміна Баттона».

«Всесвітня війна Z», незважаючи на проблеми зі зйомками (фінал картини був повністю перероблений), став хітом в світовому прокаті, зібравши 540 млн доларів. Paramount планувала випустити сиквел в червні 2017 року, але втративши режисера, зрушить дату прем'єри на більш пізній термін.

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####