16
СЕР
2016

Марго Роббі стане королевою повітря

Зірка «Загону самогубців» Марго Роббі зніметься в історичній драмі про повітряну акробатку.

Зігравши харизматичну Харлі Квін, Марго Роббі показала свої гімнастичні здібності, які їй належить розвинути в драмі «Королева повітря». Мова у фільмі піде про німецьку акробатку Лілліан Ляйтцель.

 
На фото: Лілліан Ляйтцель

Фільм зосередиться на відносинах Лілліан з гімнастом Альфредо Кодона, за якого вона вийшла заміж в 1928 році. В основі картини лежить книга Діна Н. Дженсена «Королева повітря», опублікована в 2013 році.

Ляйтцель народилася в родині циркових артистів в 1892 році. Її батько раніше служив в угорській армії, а мати була акробаткою з Чехії. Дитинство Лілліан провела в Німеччині, і, хоча вона отримала добру освіту і збиралася стати піаністкою, в результаті вона приєдналася до трупи, де працювала мати.

У 1910 році Ляйтцель приїхала в США разом з цирком. Вона так і не поїхала в Європу, продовживши працювати в Америці, де стала справжньою зіркою трапеції. Крім своїх видатних трюків (акробатка могла вивертати плече з кожним поворотом), Ляйтцель славилася вибуховим характером.

 
Кадр з фільму «Загін самогубців»

Студія Warner, яка розробила проект, найближчим часом почне пошуки режисера.

Марго Роббі стала однією з найбільш затребуваних актрис Голлівуду. Незабаром вона приступить до зйомок у драмі «До побачення, Крістофер Робін», де зіграє дружину письменника Алана Мілна. Серед майбутніх проектів актриси є роль фігуристки Тоні Хардінг у спортивній драмі за мотивами реальних подій, екранізація роману «Погані мавпи» і трилер «Кінцева» з Саймоном Пеггом.

Очікується, що актриса повернеться до образу Харлі Квін в окремому фільмі.

THR

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####