19
СЕР
2016

Фільм про Холмса і Ватсона стане комедією

Вілл Феррелл втретє попрацює з Джоном Сі Райлі, зігравши з ним в комедії «Холмс і Ватсон», виробництвом якої завідує компанія Sony.
 
На фото: Вілл Феррелл

Перш актори знімалися в стрічках «Рікі Боббі: Король дороги» і «Зведені брати» Адама МакКея. Їх новий спільний проект продюсують студії Mosaic Media і Gary Sanchez Productions.

Етан Коен, який дебютував у режисурі комедією «Тримайся!» за участю Феррелла і Кевіна Харта, поставить картину за власним сценарієм. У центрі сюжету історії виявиться знаменитий детективний дует, якому належить зіткнутися з безліччю ворогів з усього світу.

В останній раз Шерлок Холмс і доктор Ватсон з'являлися у великому кіно у франшизі, розпочатої компанією Warner. Персонажам фільмів Гая Річі, безсумнівно, не чужий комедійний тон, але в цілому стрічка витримана була в драматичному ключі.

 
На фото: Джон Сі Райлі

Вілл Феррелл до кінця року постане в режисерському проекті Джеймса Франко «Зеровілль». В 2016-му актор вже встиг з'явитися в сиквелі «Зразкового самця», який провалився в прокаті.

У Джона Сі Райлі в найближчих планах значаться анімація «Співай», де він бере участь тільки голосом, і «Конг: Острів черепа».

Variety

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####