27
ЖОВ
2016

Режисер «Аквамена» зніме фільм в стилі «Індіани Джонса»

Постановник «Аквамена» Джеймс Ван збирається зняти фільм, який буде по тону відрізнятися від інших картин за коміксами DC.
 
Джеймс Ван обіцяє, що все буде легко і весело

Канал Entertainment Tonight зловив режисера на прийомі, присвяченому успіхам австралійських кінематографістів, і розпитав його про майбутнього «Аквамена».

Як говорить Джеймс Ван, глядача чекає щось «суперкруте». «Мені не хочеться вдаватися в подробиці, але скажу ось що: по духу я збираюся зняти кіно, схоже на класичні пригодницькі фільми, свого роду морські пригоди, - каже постановник. - По суті, це квест в дусі "Втраченого ковчега" і "Романа з каменем.

 
Джейсон Момоа на зйомках «Ліги справедливості»

Нещодавно в мережі з'явився кадр із зображенням Ембер Херд в образі Мери, дружини Аквамена (Джейсон Момоа). Багато шанувальників залишилися незадоволені темною фотографією і висвітлили її, щоб краще розгледіти костюм актриси.
 

«Думаю, Ембер і Джейсон покажуть в "Лізі справедливості", що можна буде очікувати від фільму про них, - пояснює Ван. - І це торкнеться лише малу частину того, що я збираюся зробити».

Перевірити слова режисера «Аквамена» на правдивість можна буде не дуже скоро: фільм студії Warner вийде в прокат тільки в липні 2018 року. Але до «Ліги справедливості» залишився рік і кілька днів.

Entertainment Tonight

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
#####