21
ГРУ
2016

Кіра Найтлі повернеться в «Пірати Карибського моря»

Відома актриса погодилася знову зіграти Елізабет Свонн. Раніше вона відмовлялася брати участь в подальших зйомках, але змінила своє рішення.

В останній раз красуню Елізабет Свонн бачили в третій частині. Пам'ятається, її коханий пірат Вілл Тернер став капітанам «Летючого голландця», а та залишилася чекати його 10 років на суші.

 
Кадр з фільму «Пірати Карибського моря: Прокляття чорної перлини»

Віддані фанати картини не знаходили собі місця від того, що так і не дізнаються, як складеться доля цих двох. Адже Кіра Найтлі навідріз тоді відмовилася продовжувати зніматися в пригодницькій історії.

У четвертій частині фільму глядачі не побачили ні Елізабет, ні Вілла, а ось в п'ятій частині «Пірати Карибського моря: Мерці казок не розказують» один з цих героїв з'явиться. З чуток, міс Свонн може промайнути на останніх секундах фільму.

 
Кадр з фільму «Пірати Карибського моря: Скриня мерця»

Актрису помітили в лондонській студії, де вона грала нову сцену. Нетривала роль Найтлі стане важливим моментом для розвитку сюжетної лінії шостої частини і серйозної участі героїні міс Свонн в подальших серіях. Шанувальники вже сподіваються, що возз'єднання акторів стане реальністю, але це буде відомо лише в наступному році під час прем'єри.

Нагадаємо, раніше актриса заявляла, що в «Піратах Карибського моря» більше зніматися не стане, оскільки її персонаж перестав їй бути цікавий. Крім того, їй надходило досить багато інших пропозицій про зйомки в не менш цікавих проектах, в яких Найтлі була не проти взяти участь.

А ось перший трейлер до фільму 
«Пірати Карибського моря: Мерці казок не розказують», який вийшов 3 жовтня в українському дубляжі.
 

 
Джерело: 24news.com.ua
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####