29
ГРУ
2016

Скарлетт Йоханссон стала найкасовішою актрисою року

Успіх триквела «Першого месника» дозволив його зіркам зайняти верхні три місця в списку Forbes.

Очолює перелік Скарлетт Йоханссон з 1,2 млрд доларів загальних касових зборів за рік. Їх їй принесли «Перший месник: Протистояння» (1 млрд 150 млн доларів) і «Аве, Цезар!» (63 мільйони).

 
На фото: Скарлетт Йоханссон

Слідом за нею другу сходинку ділять Роберт Дауні-молодший і Кріс Еванс (у кожного по 1 млрд 150 млн доларів за того ж «Першого месника»). Через це журнал не став виділяти володаря третього місця.

 
Кадр з фільму «Перший месник: Протистояння»

Два великі проекти («Загін самогубців» і «Легенда про Тарзана») дозволили Марго Роббі стати четвертою в списку Forbes (всього 1 млрд 100 млн доларів).
 
Кадр з фільму «Загін самогубців»

На п'ятому місці - Емі Адамс (всього 1 млрд 40 млн доларів). Такого результату їй допомогли добитися «Бетмен проти Супермена» і «Прибуття».
 
Кадр з фільму «Прибуття»

Роль Бетмена і участь в «Аудиторі» - ці два фактори стали вирішальними для потрапляння в список Бена Аффлека, який опинився на шостому рядку (всього 1 млрд 20 млн доларів).

Сьомим став Генрі Кавілл, який виконав роль Людини зі сталі у фільмі «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості» (всього 870 мільйонів).

Успіх «Дедпула» допоміг Раяну Рейнольдсу пробитися на восьме місце з 820 мільйонами.

 
Кадр з фільму «Дудпул»

Завдяки «Інферно», «Бунтарю один» і «Голосу монстра» на дев'ятому рядку опинилася Фелісіті Джонс з 805 мільйонами сукупних зборів по світу.

Замикає десятку Вілл Сміт з 775 мільйонами (з них 745 мільйонів припадають на «Загін самогубців»). Варто зазначити, що раніше він потрапив на друге місце рейтингу зірок, яким найбільше переплачують за версією цього ж видання.

Forbes

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####