03
СІЧ
2017

Disney отримає гігантську суму після смерті Керрі Фішер

За даними видання The Telegraph, після смерті Керрі Фішер, яка виконувала в фільмах кіносеріі «Зоряні війни» роль Леї Органи, студія Disney може отримати рекордну виплату по страховці від нещасного випадку.
 
Керрі Фішер у фільмі «Зоряні війни: Пробудження сили»

З чуток, ще до початку зйомок студія застрахувала різні ризики - в тому числі і ймовірний зрив знімального процесу через труднощі з акторами. Фішер підписала контракт відразу на три фільми, але зіграти змогла тільки в двох. Тепер же існує ймовірність, що сценаристам доведеться доопрацьовувати історію «Епізоду IX», прем'єра якого намічена на грудень 2019 року.

Сума страхової премії, як повідомляє The Telegraph, може скласти рекордні 41 млн фунтів стерлінгів (близько $ 50 млн). Представники студії Disney поки не дають коментарів з цього приводу, але вже зараз ясно, що якщо виплата відбудеться, то сума для кінематографа буде дійсно рекордною.

Трейлер фільму «Зоряні війни: Пробудження сили» за участю Керрі Фішер.

 

Фахівці кажуть, що в разі потреби студія Disney зможе «воскресити» героїню Керрі Фішер за допомогою комп'ютерної моделі. Це не нова технологія: студія вже використовувала її для омолодження самої Фішер в картині «Бунтар один. Зоряні війни. Історія», а також для відтворення в цьому ж фільмі імперського гранд-Моффа Таркіна, роль якого в класичній трилогії виконував актор Пітер Кушинг, який пішов з життя в 1994 році.
 

Керрі Фішер померла 27 грудня після перенесеного нею серцевого нападу, який стався на борту літака 23 грудня. Актрисі було 60 років.
 
Джерело: filmpro.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####