25
СІЧ
2017

«Оскар» повернув «Прибуття» в американські кінотеатри

Завдяки оськарівським номінаціям студія Paramount на один день вирішила повернути фантастику Дені Вільньова в кінотеатри США.

Американські глядачі знову зможуть подивитися картину 27 січня 2017 року. До повторного релізу буде прикріплено 8 хвилин додаткових матеріалів про створення проекту.

 
Кадр з фільму «Прибуття»

«Прибуття» розповідає про лінгвістку Луїзу Бенкс, яку уряд разом з фізиком Яном Донеллі відправляє на переговори з прибульцями-гептаподами, які потрапили на планету в завислих над землею кораблях. Під час спілкування з незвичайними гостями Бенкс дізнається, що ця місія покладена на неї не випадково.

Стрічка вийшла у світовий прокат у листопаді 2016-го. У США збори «Прибуття» склали 95,7 млн ​​доларів. Фільм також був високо оцінений критиками (рейтинг на сайті Rotten Tomatoes становить 97%).

24 січня 2017 року картина була висунута на здобуття премії «Оскар» у восьми номінаціях (стільки ж у «Місячного сяйва»), поступившись за їх кількістю тільки мюзиклу «Ла-Ла Ленд» (14 номінацій).

 
Кадр з фільму «Прибуття»

Однак з «Прибуттям» пов'язане одне з головних розчарувань прийдешньої церемонії: в номінантах не представлена ​​виконавиця головної ролі Емі Адамс, до того висунута як на «Золотий глобус», так і на премію Гільдії акторів.

Comingsoon

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####