26
СІЧ
2017

DC і Warner Bros. перевершили в щедрості Marvel Studios

Джим Старлін отримав за використання його персонажа у фільмі Зака ​​Снайдера більше грошей, ніж за весь той час, що створені ним герої з'являлися в проектах Marvel Studios.
 
Кадр з фільму «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості»

Про це художник і автор коміксів Старлін повідомив у своєму Facebook: «Тільки що отримав дуже значний чек від DC Entertainment за внесок у фільм "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" (за Анатолія Князєва). Він набагато більше всіх тих виплат, які я отримав за ті картини Marvel, де були присутні Танос, Гамора та Дракс. Схоже, я нарешті сяду і подивлюся це кіно».
 
Старлін не тільки відомий як творець багатьох популярних персонажів коміксів (серед них згадані громила Дракс, лиходій Танос і Гамора), але також він працював над історіями про Бетмена і Капітана Марвел. Однією з його головних робіт вважається серія «Виклик нескінченності».

У «Бетмені проти Супермена» Зака ​​Снайдера був використаний придуманий ним герой Анатолій Князєв, більш відомий як KGBeast. Втім, у фільмі він фігурує тільки в звичайній людській подобі (Каллен Мулвей). Саме з ним стикається Бетмен у виконанні Бена Аффлека, коли шукає в Готемі загадкового Білого Португальця. Фактично Князєв у Снайдера грає менш важливу роль, ніж та ж Гамора в «Вартових галактики» від Marvel Studios.

 
Кадр з фільму «Вартові галактики»

Днями «Бетмен проти Супермена» став одним з лідерів за номінаціями на «Золоту малину». Він представлений у восьми категоріях, включаючи «Найгірший фільм».

Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####