09
БЕР
2017

Г'ю Джекман зіграє засновника Ferrari у Майкла Манна

Майкл Манн знову взявся за проект своєї мрії, змінивши Крістіана Бейла на Г'ю Джекмана.
 
На фото: Майкл Манн

«Феррарі» Манн почав розробляти 17 років тому у співпраці з нині покійним режисером Сідні Поллаком. Дія фільму буде розвиватися в 1957 році, коли Ferrari стала учасницею серйозного скандалу. Під час гонок Mille Miglia сталася велика аварія, яка забрала життя двох гонщиків і одинадцяти глядачів. Провину за подію поклали на італійську компанію, пославшись на те, що заради економії часу її механіки вчасно не поміняли колеса.

 
На фото: Енцо Феррарі

Важливою частиною сюжету стануть відносини Енцо Феррарі з його дружиною Лаурою Домінікою. На цю роль запрошена Нумі Рапас. Їх шлюб був настільки ж яскравим і нестримним, як і машини, над якими працював Феррарі. Крім того, сценарій Манна розповідає про боротьбу Енцо з Maserati за лідерство в своєму автомобільному сегменті.
 
На фото: Нумі Рапас

Причина звільнення Крістіана Бейла з проекту в січні 2016-го була досить тривіальною: актор не зміг би прийти в необхідну форму для зйомок. Енцо Феррарі був досить великим чоловіком, а черговий різкий набір ваги для Бейла міг виявитися шкідливим для здоров'я.

Г'ю Джекман зараз знаходиться у відмінній формі. Він досить накачаний після ролі в фільмі «Логан: Росомаха» і може дозволити собі перестати рахувати калорії і думати про кубики на пресі.

 
На фото: Г'ю Джекман

Зйомки «Феррарі» розпочнуться влітку 2018 року.

Deadline

 
Джерело: kinopoisk.ru
переклад; kinobox.in.ua
 
#####