09
БЕР
2017

З'явилися перші кадри фільму «Тор 3: Рагнарьок»

Журнал Entertainment Weekly опублікував перші знімки з фільму Тайки Вайтіті, а актори трохи розповіли про своїх героїв.

Третій фільм про скандинавське божество в версії Marvel представить нам видозміненого Тора. Для початку Крісу Хемсворту більше не доводилося висиджувати зайву година в кріслі гримерів вранці, щоб одягти перуку: в третій частині у Тора коротка стрижка. «Для мене це було переродження як для актора, так і для персонажа», - коментує Хемсворт свою нову зовнішність.

 
Кріс Хемсворт у фільмі «Тор 3: Рагнарьок» / Фото: Entertainment Weekly

Продюсер Кевін Файгі вважає: якщо вже франшиза дісталася до третього фільму, важливо не скотитися в «триквеліт». В даному випадку «триквеліт» - захворювання, яким грішать багато картин, просто повторюючи сюжетну схему попередніх двох фільмів. Тому Тору належить битися не тільки з богинею смерті Хель (Кейт Бланшетт), але і зі своїм приятелем Халком (Марк Руффало). Обидва месника виявляться на гладіаторському рингу планети Сакаар.
 
Марк Руффало і Кріс Хемсворт у фільмі «Тор 3: Рагнарьок» / Фото: Entertainment Weekly

Кейт Бланшетт працювала над картиною разом з легендарною каскадеркою Зої Белл. Заради ролі актрисі довелося вивчити рухи бразильського бойового мистецтва капоейра. Саме через її напад Тор виявляється на Сакаарі. Бланшетт говорить про Хель так: «Вона тисячоліттями була позбавлена ​​волі, що зовсім поліпшило її характер. І ось в результаті помилки вона звільнена і зовсім не горить бажанням повертатися назад».
 
Кейт Бланшетт у фільмі «Тор 3: Рагнарьок» / Фото: Entertainment Weekly

На Сакаарі Тору буде несолодко. Там, куди зливаються всі покидьки Всесвіту, він більше не такий вже і особливий, як на Землі. «Нікого не хвилює, ким є Тор в іншому світі. І сила його дорівнює тим, хто б'ється на рингу», - пояснює Хемсворт.

Незважаючи на свою назву, що натякає на кінець світу, «Тор 3: Рагнарьок» обіцяє стати найвеселішим фільмом про Тора. Здебільшого дякувати за це слід режисеру. Тайка Вайтіті, який зняв пародійну документалку «Чим ми займаємося в тінях», за словами Хемсворта, володар незвичайного почуття гумору і поведе персонажів і сюжет в абсолютно новому напрямку. «Кожен день ми запитували себе: а нам взагалі можна стільки веселитися в кадрі?»

 
Тесса Томпсон, Тайка Вайтіті і Кріс Хемсворт на зйомках / Фото: Entertainment Weekly

Джефф Голдблюм грає Гросмейстера, одного з найстаріших істот у Всесвіті. Він дуже захоплений різного роду іграми, а його брата Колекціонера ви знаєте - бачили його у фільмі «Вартові галактики».
 
Джефф Голдблюм в образі Гросмейстера / Фото: Entertainment Weekly

І ще кілька знімків.
 
Том Хіддлстон у фільмі «Тор 3: Рагнарек» / Фото: Entertainment Weekly
 
Кадр з фільму «Тор 3: Рагнарьок» / Фото: Entertainment Weekly
 
Тесса Томпсон і Тайка Вайтіті на зйомках / Фото: Entertainment Weekly
 
Кейт Бланшетт, Кріс Хемсворт і Тесса Томпсон на обкладинці журналу Entertainment Weekly

Entertainment Weekly
 
Джерело: kinobpoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####