10
БЕР
2017

Тім Бертон взяв в «Дамбо» Єву Грін і Денні ДеВіто

Ось уже в третьому фільмі Бертона зніметься Єва Грін, а з Денні ДеВіто режисер попрацює в четвертий раз.
 
Єва Грін і Тім Бертон на зйомках «Похмурих тіней»

Всього в «Дамбо» Тіма Бертона три провідні ролі. Першою на початку тижня була затверджена Єва Грін. Вона отримала роль французької повітряної гімнастки Колетт. Зараз закінчуються переговори з Денні ДеВіто. Якщо актор підпише контракт, то зіграє Медічі - власника невеликого цирку, який придбає власник великих цирків лиходій Вандемір. Відомо, що Колетт працює на Вандеміра, але інших подробиць про сюжет ремейка поки немає.

У драмі Бертона «Велика риба» персонаж ДеВіто теж був пов'язаний з цирком.
Денні ДеВіто і Тім Бертон на зйомках фільму «Велика риба»

Фільм Бертона буде поєднувати в собі елементи ігрового кіно і комп'ютерної графіки. Судячи з того, що на тижні в проект затвердили відразу двох акторів, Disney хоче почати зйомки в найближчим часом.

«Дамбо» - кіноверсія класичного мультфільму студії Disney випущеного в 1941 році. Це четвертий повнометражний анімаційний фільм студії Волта Діснея, але при цьому найкоротший (хронометраж мультфільму становить всього 64 хвилини). «Дамбо» повинен був залатати діри в бюджеті студії після фінансових втрат від «Фантазії».

Прізвисько Дамбо (Дурник) отримує циркове слоненя Джамбо, у якого були надзвичайно великі вуха. Оберігаючи синочка від насмішок глядачів, мати слоненяти нападає на дресирувальника і виявляється в клітці. Дамбо поступово стає ізгоєм, а його єдиним другом залишається мишеня Тімоті. Після деяких подій слоненя переконується, що вміє літати, і, повернувшись в цирк, перетворюється в його головну зірку.

 

Мультфільм, який коштував 950 000 доларів США на виробництво, «Дамбо» був в два рази дешевший «Білосніжки і семи гномів» і в три рази дешевший «Піноккіо». Картина зібрала 1,6 млн доларів в американському прокаті. Згодом «Дамбо» неодноразово перевипускавсь - в 1949-му, 1959-му, 1972-му і 1976-му.

Deadline

Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####