10
БЕР
2017

Дедпул обзавівся лиходійкою (або подругою)

Раян Рейнольдс повідомив, що роль Доміно в фільмі «Дедпул 2» зіграє Зазі Бітс, відома за серіалом «Атланта».
 
На фото: Зазі Бітс

Доміно - найманка-мутант, яка, як і Дедпул, має надприродні здібності. Вона вміє маніпулювати можливостями. За бажанням може заклинити зброю противника, а випадкову кулю здатна змусити догодити в ціль. Тобто у Доміно є здібності до свого роду телекінезу.

Доміно знаходиться в хороших відносинах з Кейблом, на роль якого, як ми пам'ятаємо по фіналу «Дедпула», можна взяти хоч Кіру Найтлі. Правда, швидше за все, його зіграє Девід Харбор. Зараз з актором йдуть переговори.
Росомаха і Доміно в коміксі «X-Force: Sex and Violence»

Раніше на роль Доміно розглядалися Ліззі Каплан, Мері Елізабет Вінстед, Сієнна Міллер і Софія Бутелла. Однак в результаті цього персонажа зіграє Зазі Бітс, яка проявила себе в серіалі Дональда Гловера «Атланта». У коміксах Доміно - напарниця і кохана Кейбла, а з Дедпулом у неї складні стосунки. Якщо зовсім відверто, Доміно швидше його ворог, ніж друг. Але у фільмі все може бути інакше.

Зазі Бітс народилася в Німеччині і живе зараз на дві країни. Завдяки своєму частому знаходженню в Берліні Бітс добре володіє німецькою мовою. З дитинства майбутня актриса виявляла інтерес до театральних підмостків. Вона закінчила Гарлемську школу мистецтв і вчилася в LaGuardia Arts Highschool.

Про вибір актриси на роль Раян Рейнольдс, який грає Дедпула, написав в Twitter.

Variety

Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####