16
БЕР
2017

Меттью Вон може зняти сиквел «Людини зі сталі»

Студія Warner придивляється до режисера для фільму «Людина зі сталі 2».

«Людина зі сталі», що вийшов в 2013 році, обійшовся студії в 225 млн доларів і зібрав в світовому прокаті 668 млн. Картину зняв Зак Снайдер, над сценарієм працював Девід С. Гоєр, серед продюсерів значився Крістофер Нолан. Це був значний і серйозний проект, який заклав основу для нових екранізацій коміксів DC. Студія не збиралася жартувати і мала намір знімати кіно в дусі «похмуро і реалістично».

 
«Людина зі сталі»

Екранізації DC програвали Marvel не тільки у відсутності яскравих фарб і гумору, а й в зборах. Схоже, що Warner вирішила переглянути стратегію. Для роботи над «Людиною зі сталі 2» розшукується режисер, здатний зробити історію про Супермена привабливою для молодіжної аудиторії.

Головним кандидатом Warner на цей пост значиться Меттью Вон, який довів, що він вміє надати нове дихання зносеним франшизам своєю картиною «Люди Ікс: Перший клас». Він поки не дав своєї згоди, але якщо він все ж таки не зважиться знімати сиквел «Людини зі сталі», студія спробує зацікавити британського постановника якимось іншим фільмом з всесвіту DC.

У 2010 році Меттью Вон в розмові з MTV розповів, що мав певне відношення до «Людини зі сталі». Йому пропонували режисерське крісло, але до серйозних переговорів справа не дійшла. Студія вирішила розвивати франшизу з Гоєром і Ноланом. Схоже, що Warner не сподобався легший підхід режисера до коміксу. «Вважаю, що з Суперменом не можна намагатися провернути той же трюк, що і з "Темним лицарем", - говорив тоді режисер. - Супермен - це фарби, це запал. Ну, як мінімум для мене».

До «Людини зі сталі 2» ще багато часу. Спочатку вийде «Диво-жінка», потім «Ліга справедливості» і «Аквамен». Десь далі маячить «Бетмен», але він, як повідомляють інсайдери, вийде до сиквела «Людини зі сталі».

 
Меттью Вон на зйомках фільму «Kingsman: Таємна служба»

Меттью Вон зараз закінчує роботу над картиною «Kingsman: Золоте кільце».

The Wrap

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####