23
БЕР
2017

Режисер фільму «Вул. Монстро, 10» зніме космічну гонку

Новий проект Дена Трахтенберга буде схожим на «Інтерстеллар».

Студія Universal придбала сценарну заявку «Космічна гонка» (Space Race), яку написав Деніел Кунка. Режисерське крісло займе Ден Трахтенберг, відомий своєю картиною «Вул. Монстро, 10». Також Трахтенберг ставив один з епізодів серіалу «Чорне дзеркало».

 
На зйомках фільму «Вул. Монстро, 10»

Сюжет не розкривається. Відомо лише, що це буде концептуальний проект в стилі «Інтерстеллар» Крістофера Нолана. Ідею придумав Ден Трахтенберг. З сценаристом вони вже працювали над проектом «Злочин століття», який також знаходиться в розробці на студії Universal.

Деніел Кунка працював інтерном на Universal, поки не отримав місце редактора сценаріїв. На його рахунку бойовик «12 раундів» Ренні Харліна.

 
На фото: Ден Трахтенберг

Цікава дискусія інсайдерів кіноіндустрії розгорнулася під новинною статтею про цей проект на Deadline. Знавці вважають, що студії скуповують оригінальні ідеї, але не прагнуть розвивати їх. Навіщо продавати сценарій проекту з бюджетом менше 60 млн доларів студії, коли є безліч інших варіантів фінансування? Якщо ж у проекту немає приписаної заздалегідь зірки, то про нього можна сміливо забути - швидше за все, він виявиться в черговому ящику столу голлівудських босів, які не поспішають запускати у виробництво недорогі картини.

The Tracking Board, Deadline

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####