28
БЕР
2017

Джейк Джилленхол побореться з тероризмом

Режисером проекту The Anarchists vs. ISIS буде Даніель Еспіноса, у якого Джилленхол знявся в фантастиці «Життя».
 
На фото: Джейк Джилленхол

Фільм буде заснований на статті з журналу Rolling Stone «The Anarchists vs. the Islamic State», опублікованій в лютому 2017-го. Сет Харп, простежив за різношерстою командою американців, що складається з соціалістів і ізгоїв і тих хто добровільно відправився в Сирію, щоб боротися з ІДІЛ. Герої статті Харпа допомагають загонам народної самооборони, бойовому крилу Курдського верховного комітету, і засновують анархістський колектив.

Права на екранізацію статті купили Bold Films і Ninestories, що належить Джилленхолу. Продюсувати проект буде і Даніель Еспіноса, який недавно сформував власну кінокомпанію BOZI. Продюсер Ріва Маркер, яка очолює компанію Джилленхола, зазначила, що їх компанію привертає матеріал про пошуки самоідентичності, особливо в світі, який все більше роз'єднаний. «Історія Сета - про людей, які залишають позаду все знайоме нам життя, щоб пристосуватися до дуже жорстких умов», - каже Маркер, який продюсував такі фільми, як «Безрідні звірі» і «Сімейка Фенг».

 
Джейк Джилленхол і Даніель Еспіноса на зйомках фільму «Життя»

Статті з журналу Rolling Stone залучають Голлівуд. Серед останніх відомих випадків є фільм «Хлопці зі стволами», заснований на статті Гая Лосона, а також новий проект Пола Фіга про супермоделей, що загубилися в горах.

Джейк Джилленхол відносно недавно пробує себе в якості продюсера. Його першою роботою став фільм «Патруль», а потім він був продюсером драму «Стрінгер». Серед його прийдешніх продюсерських проектів значиться екранізація відеогри «Дивізіон».

 
На зйомках фільму «Життя»

Як актор, Джилленхол в цьому році повинен знятися в ряді фільмів, в тому числі і в вестерні Жака Одіара «Брати Сістерс».

Deadline

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####