03
КВІ
2017

Pixar виклала в Інтернет нову короткометражку

Напередодні виходу повнометражного мультфільму «Коко» студії Pixar і Disney випустили цікаву короткометражку, присвячену псу головного героя на прізвисько Данте. У цьому фрагменті Данте стикається з кісткою, яка ніяк не хоче бути з'їденою.

«Коко» - це історія
12-річного хлопчика на ім'я Мігель, який живе в мексиканському селі в родині шевців і дуже хоче стати музикантом. Щоб здійснити мрію, хлопець має розгадати давню таємницю свого роду, заховану у Країні Мертвих. Взявши в напарники скелета-провідника та дивакуватого пса Данте, Мігель вирушає в потойбіччя.
 

Власне, саме цього скелета ми і бачимо в фіналі короткометражки «Перекус Данте». Нескладно здогадатися, що автори анімації натякають на «Божественну комедію», де провідником Данте по пеклу і чистилищу був поет Вергілій, а по раю - красуня Беатріче.

Над «Коко» працюють Адріан Моліна і ветеран Pixar Лі Анкріч, на рахунку якого друга і третя «Історія іграшок», «Корпорація монстрів» і «У пошуках Немо». Персонажів озвучують Гаель Гарсіа Берналь, Бенджамін Бретт, Рені Віктор і Ентоні Гонсалес. Реліз заплановано на 23 листопада 2017.

 
Джерело: okino.ua
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####