03
КВІ
2017

Ендрю Гарфілд стане військовим кореспондентом

Зірка «Мовчання» зніметься в головній ролі і спродюсує драму «Чорний лев».
 
На фото: Ендрю Гарфілд

В основі сюжету виявиться доля військового кореспондента CBS Карлоса Мавролеона (його прізвище як раз і перекладається як «чорний лев»). Будучи вихідцем з багатої сім'ї англійських греків, Мавролеон навчався в Гарварді і збирався успадкувати судноплавну імперію вартістю 100 млн доларів. Однак він змінив життя трейдера з Волл-стріт на роботу військового кореспондента і поїхав в Афганістан, коли СРСР ввів туди війська.

Мавролеон командував загоном моджахедів, працював охоронцем пакистанського вождя. Заробив популярність завдяки яскравій зовнішності і здатності діяти в найнебезпечніших зонах світу. «Чорний лев» розповість про його останнє завдання для каналу CBS і програми «60 хвилин». Мавролеон повинен був проникнути на територію Афганістану після удару, завданого адміністрацією президента Клінтона по таборах Усами бен Ладена в відповідь на вибухи посольств США в столицях Кенії і Танзанії. Карлос Мавролеон був одним з перших журналістів, які виявили зв'язок між Пакистаном і «Аль-Каїдою». Тіло Мавролеона знайшли в готелі Пешавара в серпні 1998 року. Журналіст загинув при загадкових обставинах.

 
На фото: Карлос Мавролеон

Сценарій напише Алессандро Камон, лауреат Берлінале за сценарій фільму «Посланець». Камон також продюсував картини «Тут палять aka Дякую вам за куріння», «Уроки водіння», «Поганий лейтенант» і «Волл-стріт: Гроші не сплять».

Ендрю Гарфілд двічі зіграв Людину-павука в фільмах студії Sony, а зараз повернувся до більш серйозних проектів. Актор номінувався на премію «Оскар» за роль у військовій драмі Мела Гібсона «З міркувань совісті», знявся у Мартіна Скорсезе в «Мовчанні» і у Девіда Роберта Мітчелла в нуарі «Під Сілвер-Лейк» (прем'єра очікується на Каннському фестивалі).

Deadline

Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####