03
КВІ
2017

Режисер «Месників» піде в кіновсесвіт DC

Поставивши дві частини франшизи «Месники», Джосс Відон зніме фільм про Бетгьорл для DC Films.

Джосс Відон напише сценарій, зніме і спродюсує поки що безіменний фільм про Бетгьорл для студії Warner, який стане частиною кіновсесвіту DC.

Бетгьорл, одна з головних супергероїнь DC, яка недавно зазнала капітальне перетворення в коміксах. Замість затягнутої в чорно-жовтий костюм дівчини Барбара Гордон стала підлітком в фіолетовому костюмі і жовтих мартінсах. Вона як і раніше залишається дочкою комісара Джеймса Гордона, вирішує проблеми, пов'язані з лиходіями в Готем-Сіті, але заодно і стикається з типовими підлітковими проблемами.

 
Бетгьорл на обкладинці коміксу

Для творця серіалу «Баффі - переможниця вампірів» нова Бетгьорл підійде як не можна краще.

Warner продовжує свою роботу над розширенням всесвіту DC. Ведеться розробка фільму «Сирени Готем-Сіті» про лиходійок DC, а також йде підготовка до зйомок сиквела «Загону самогубців».

Схоже, співпраця з Marvel все-таки закінчилася не на такій дружній ноті, раз Джосс Відон вирішив переметнутися до конкурентів по супергероям. Відомо, що на зйомках фільму «Месники: Ера Альтрона» у режисера виникали розбіжності з главою студії Кевіном Файгі, але в результаті сторони начебто розійшлися полюбовно.

 
На фото: Джосс Відон

Відон, хоч і сам писав комікси Marvel, довгий час розробляв фільм про Диво-жінку, так що до DC він теж має деяке відношення. Відомо, що постановник любить сильних героїнь, так що його перебування в режисерському кріслі «Бетгьорл» цілком очікувано.

Variety

 
Джерело: kinopoisk.ru
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####