21
КВІ
2017

Армі Хаммер натякнув на продовження «Агентів U.N.C.L.E.»

Актор заявив, що продюсер Лайонел Вігрем запустив в розробку сиквел фільму 2015 року.

«Агенти U.N.C.L.E.» - іронічний шпигунський екшн Гая Річі, заснований на однойменному серіалі 1960-х і вийшов в 2015-му.

 
«Агенти U.N.C.L.E.»

Стрічка провалилася в прокаті (світові збори склали 109,9 мільйона при бюджеті в 75 мільйонів), проте продюсер Лайонел Вігрем, як з'ясувалося, прямо зараз зайнятий написанням сценарію до продовження.

Про це в інтерв'ю виданню /Film повідомив актор Армі Хаммер, який виконав одну з провідних ролей в першій картині: «Я дзвонив Лайонелу Вігрему. Він разом з Гаєм Річі спродюсував фільм і написав до нього сценарій. Я сказав йому: "Чувак, що за справи? Мене про це кіно весь час запитують. Можеш написати сиквел?" Він відповів: "Знаєш, що? Так, пішло все до біса, напишу. Точно. Напишу сценарій сиквела". Я йому відповів, що якщо він напише сценарій, то, впевнений, ми зможемо зробити фільм. Так що, хто знає? Сьогодні я вперше [публічно] говорю про це кому-небудь. До того розповів лише одній людині, яка запитала про це. Безсумнівно, сценарій сиквела пишуть прямо зараз. Я не тисну [на тебе], Лайонел!»

 
Кадр з фільму «Агенти U.N.C.L.E.»

Фільм «Агенти U.N.C.L.E.» розповідав про пригоди спецагента ЦРУ Наполеона Соло (Генрі Кавілл) і радянського шпигуна Іллі Курякіна (Армі Хаммер). За сюжетом разом вони повинні знищити таємну злодійську організацію.
 
Джерело: slashfilm.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####