21
КВІ
2017

Вілл Сміт може стати джином в «Аладдіні»

Схоже, Гай Річі знайшов актора на роль, яку в мультфільмі Disney «Аладдін» озвучив Робін Вільямс.

На ролі Аладдіна і принцеси Жасмин Річі візьме молодих і нікому не відомих акторів, але джина, як і очікувалося, зіграє видатний актор. Зараз йдуть переговори з Віллом Смітом, причому це вже не перша кіноверсія казки Disney, куди запрошували актора. Раніше Тім Бертон хотів бачити його в своєму «Дамбо», але нічого не вийшло: Вілл Сміт не зміг знайти для нього час через зйомки в «Поганих хлопцях 3». Тепер же, коли «Хлопці» виявилися в забутті через відхід режисера, у Сміта знову з'явився час.

 
На фото: Вілл Сміт

«Аладдін» Гая Річі буде не самою традиційною версією діснеївського мультфільму. Однак, як відомо, від пісень студія не відмовляється, так що призначення Сміта, відомого своїми музичними талантами, на роль джина, здається цілком закономірним.

 
Кадр з мультфільму «Аладдін»

Продюсує картину Ден Лін, який працював над фільмами «Шерлок Холмс», «Lego® Фільм», «Шерлок Холмс: Гра тіней», «Мисливці на гангстерів». Зйомки почнуться в Великобританії в липні, а завершаться на початку 2018-го.
 
Кадр з фільму «Загін самогубців»

Вілл Сміт знявся в містичному трилері «Яскравість», прем'єра якого відбудеться на Netflix в цьому році. Відносно недавно актора можна було побачити в коміксі «Загін самогубців» і в драмі «Прихована краса».
 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####