08
ТРА
2017

Круз і Блант повернуться в сиквелі «На межі майбутнього»

Режисер Даг Лайман оприлюднив назву фільму.

Один з найбільш недооцінених фантастичних фільмів нашого часу все-таки отримає продовження. Бойовик «На межі майбутнього» вийшов в кінці травня 2014 року, став улюбленцем критиків, але в світовому прокаті заробив всього 370 млн доларів. Герой Тома Круза, опинившись на полі бою з інопланетними загарбниками, потрапляв під тимчасову петлю, вивести з якої його могла тільки героїня Емілі Блант.

 
«На межі майбутнього»

Незважаючи на збори, студія Wаrner вирішила ризикнути і зняти продовження. Режисер Даг Лайман підписався на проект в квітні 2016-го, а вже в жовтні говорив, що «На межі майбутнього 2» зробить революцію в світі сиквелів.

У розмові з сайтом Collider Лайман виявив неабиякий ентузіазм щодо «На межі майбутнього 2» і повідомив, що Том Круз і Емілі Блант знову зіграють майора Білла Кейджа і сержанта Ріту Вратаскі. Крім цього, режисер сказав: «У нас чудова історія! Вона неймовірна! Набагато краще, ніж в першому фільмі, а я обожнюю перший фільм. Сиквел буде називатися "Живи. Помри. І знову. І знову"(Live Die Repeat and Repeat). Том дуже чекає початку роботи, Емілі - теж. Питання тільки в тому, щоб знайти час».

 
Том Круз і Даг Лайман на зйомках

Історія з назвою «На межі майбутнього» сама по собі цікава. Спочатку картина називалася так само, як і манга, на якій був заснований фільм («Все, що тобі потрібно, - вбивати»). Потім для прокату стрічки змінили назву на «На меді майбутнього». Деякі маркетологи вважали, що причина недостатнього збору грошей крилася саме в невдалій назві картини. А коли фільм Лаймана вийшов в Америці на домашньому відео, на обкладинці красувалося «Живи. Помри. І знову». Цю фразу можна було побачити як слоган на постері бойовика.
 

Очевидно, що слоган був куди більше до душі режисерові, раз його винесли в назву сиквела.

Зібрати акторів для роботи над продовженням буде непросто, але якщо всі сторони вже дали згоду на сиквел, а студія готова запустити проект в розробку, то залишається тільки почекати, коли всі зможуть узгодити робочі графіки.

 
Джерело: collider.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####