08
ЖОВ
2014

Павук...Месник?


Людина-павук може приєднатися до всесвіту «Месників».

Портал Hitflix повідомляє про те, що студія Marvel розглядає можливість участі Людини-павука у франшизі «Месники». І компанії Sony, судячи з усього, дана ініціатива припала до душі.

Нещодавно з'явилися чутки, що склад супергеройської команди може зазнати суттєвих змін вже в третій частині франшизи. Причина такого рішення може полягати в тому, що найближчим часом Marvel планує переглянути угоди з деякими акторами. За бортом можуть залишитися Кріс Еванс, Кріс Хемсворт і ряд інших зірок. Контракти акторів добігають кінця. Проте з упевненістю можна сказати, що в зйомках продовження візьме участь Роберт Дауні-молодший, який підписав із студією довгострокову угоду.

Що стосується «Людини-павука», то нещодавно проект покинув сценарист і продюсер Роберто Орсі, якого призначили режисером наступного «Стартреку», а реліз картини був перенесений на невизначений термін. За словами джерела, оренда персонажа у всесвіт «Месників» вирішить безліч проблем. А враховуючи той факт, що компанія може змінити склад команди супергероїв, то участь у проекті героя Ендрю Гарфілда (хоча б в камео) виглядає дуже правдоподібно.
 
#####