26
ОКТ
2017

Диво-жінка врятувала дочку Росомахи!

​Режисер «Логана» планує спін-офф про дочку Росомахи.
 
Кадр з фільму «Логан: Росомаха»

Лора - маленька, але смертоносна дівчинка у виконанні Дафні Кін - може отримати власний фільм. Режисер «Логана: Росомахи» Джеймс Менголд зізнався, що команда останнього фільму про Росомаху розглядає можливість створення сольного фільму про юну дівчинку мутанта з кігтями.

Як приклад Менголд пригадав «Диво-жінку» Петті Дженкінс, чий успіх відкрив для режисера можливість створення картини з Кін в головній ролі. За словами постановника, після «Диво-жінки» студії і продюсери почали набагато краще ставитися до ідеї фільмів з жіночими протагоністами. Завдяки цьому Менголд почав обмірковувати варіант зі сценарієм про Лору.

Ніякої конкретики на даний момент немає. Продюсер Хатч Паркер зізнався, що картина про Лору навряд чи піде шляхом «Логана», де змішалися нуар і вестерн. «Нові мутанти» Джоша Буна, які вийдуть в квітні 2018 року, являють собою суміш хоррору з мутантами, так що студія Fox явно розглядає для майбутніх проектів найрізноманітніші жанри.

Х'ю Джекман окремо додав, що «Логан: Росомаха» - це дійсно його останній фільм в ролі Росомахи, і він не планує брати участь в спін-оффах навіть в якості продюсера. При цьому актор додав, що буде першим в черзі за квитком.

 
Джерело: hollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####