31
ЖОВ
2017

«Картковий будинок» рухнув!

Netflix закриває серіал після майбутнього сезону і зупиняє виробництво поточного.
 
Кадр з серіалу «Картковий будинок»

Шостий сезон стане останнім для серіалу «Картковий будинок». Керівництво стрімінг-сервісу Netflix прийняло рішення закрити виробництво через скандал, пов'язаний зі звинуваченнями в сексуальних домаганнях, висунутих проти виконавця головної ролі Кевіна Спейсі.

Актор Ентоні Репп («Зоряний шлях: Діскавері») звинуватив Спейсі в сексуальних домаганнях. За словами Репп, У 1986 році, коли йому було 14 років, на вечірці до нього чіплявся нетверезий Спейсі.

Незабаром після звинувачень Спейсі, лауреат премії «Оскар», виступив з публічним вибаченням і зізнався, що не пам'ятає подій тієї ночі. Потім він зробив камінг-аут і зізнався, що все життя був геєм.

Netflix і продюсерська компанія Media Rights Capital оголосили, що після шостого сезону «Картковий будинок» офіційно закривається. Продюсери вже якийсь час хотіли закінчити серіал, але скандал змусив їх переглянути плани.

 
Кадр з серіалу «Картковий будинок»

Через скандал Netflix офіційно призупинив виробництво шостого сезону, що тільки нещодавно розпочалось.

В офіційному прес-релізі йдеться, що творці хочуть краще проаналізувати поточну ситуацію і спробувати вирішити всі проблеми пана Спейсі.

Чи вплине заминка на заплановану літню прем'єру, поки невідомо.

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua 
 
#####