02
ЛИС
2017

Новий дім для Тарантіно!

Квентін Тарантіно шукає нову студію для свого дев'ятого фільму.

Ситуація з Харві Вайнштейном змусила режисера покинути компанію зганьбленого голлівудського продюсера.

 
Квентін Тарантіно під час зйомок фільму «Мерзенна вісімка»

Після скандалу зі звинуваченнями в сексуальних домаганнях, висунутих проти Харві Вайнштейна, Квентін Тарантіно припинив співпрацю з The Weinstein Company.

Постановник працював зі студією Miramax, а згодом і з компанією Харві Вайнштейна над усіма своїми картинами починаючи з «Скажених псів».

«Будинок, який побудував Квентін» - так називав TWC Вайнштейн. Зараз студія знаходиться на межі краху і найближчим часом повинна бути продана.

Незважаючи на відданість компанії, яка допомогла йому досягти слави, Тарантіно вирішив продовжити розробку дев'ятого фільму у співпраці з новою студією.

З чуток, дія фільму розгорнеться в Лос-Анджелесі в кінці 1960-х - початку 1970-х і розповість про Чарльза Менсона. Тарантіно вже кілька місяців займається підбором акторів. Марго Роббі була запропонована роль першої жертви Менсона - Шерон Тейт. Крім цього, режисер зустрічався з Бредом Піттом, Семюелем Л. Джексоном і Леонардо ДіКапріо, але ніяких точних новин про кастинг поки не надходило.

 
Кадр з фільму «Скажені пси»

Тарантіно в першу чергу цікавить студія, здатна забезпечити картині міжнародний прокат. У проекті зацікавлені майже всі великі голлівудські студії, крім Disney, яка не займається фільмами з рейтингом R та стрімінгових сервісів типу Amazon чи Netflix, з якими Тарантіно відмовляється співпрацювати.

Зйомки фільму номер дев'ять повинні розпочатись в 2018 році. Реліз картини запланований на 2019 рік.

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####