30
ЛИС
2017

Хто зіграє головну роль у фільмі «Мулан»?

Після тривалого пошуку студія Disney знайшла актрису для повнометражної версії китайської казки.

Китайській актрисі Лю Іфей, також відома як Крістал Лю, дісталася головна роль в повнометражному ремейку класичного мультфільму студії Disney «Мулан». Нікі Каро, режисер драми «Дружина доглядача зоопарку», відповідає за постановку картини.

 
На фото: Лю Іфей

У пошуках підходящої акторки на роль Хуа Мулан, яка переодягається чоловіком, щоб зайняти місце батька в армії, кінематографістам довелося переглянути майже 1000 кандидаток на п'яти континентах. Серед основних вимог були знання англійської мови та бойових єдиноборств. Раніше зі схожою проблемою зіткнувся режисер «Аладдіна» Гай Річі. Йому довелося переглянути близько 2000 юнаків і дівчат на ролі Аладдіна і принцеси Жасмін.

Лю Іфей стала для Disney ідеальним варіантом. Актриса надзвичайно популярна на батьківщині, де вона відома як Казкова сестра. Після свого першого успіху на телебаченні Лю встигла знятися в кількох англомовних картинах.

 
Кадр з мультфільму «Мулан»

Анімаційна стрічка за мотивами класичної китайської поеми вийшла в 1998 році і заробила 304 млн доларів тільки в кінопрокаті. Її дія відбувається під час нападу на Китай войовничого племені гунів. Переодягнувшись в чоловічий одяг, Мулан приєднується до інших воїнів і відправляється в небезпечний похід до підніжжя засніжених гір. Її супроводжує забавний і надзвичайно балакучий дракончик Мушу.

Студія планує випустити картину в 2019 році.
 
Джерело: hollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####