30
ЛИС
2017

Після «Месників 4» на кіновсесвіт Marvel чекає новий початок

У найближчому майбутньому Marvel і Disney не планують закривати виробництво супергеройських фільмів.

17 листопада глава кіностудії Marvel Кевін Файгі повідомив, що знайомі герої незабаром відправляться на спокій. Зрозуміло, це не означає кінець всієї франшизи. Швидше продюсери спочатку передбачили ситуацію, коли буде потрібно шукати нових акторів на ролі знайомих персонажів, і почали будувати плани з розвитку в новому напрямку.

 
Фрагмент промопостера фільму «Месники: Війна Нескінченності»

Розпочата в 2008 році «Залізною людиною» франшиза закінчиться після «Месників 4». Кіновсесвіт, який стартував дев'ять років тому, буде налічувати 22 фільми. На даний момент всі релізи Marvel Studios заробили в прокаті 13,4 млрд доларів. І, як і в випадку з новою трилогією «Зоряних воєн» від Раяна Джонсона, Marvel вже приблизно знає, що робити в майбутньому. За словами Файгі, зараз в планах студії є близько 20 проектів, і вони будуть повністю відрізнятися від усього, що було зроблено раніше.

«Ми придивляємося до світів, які існують самостійно - як у часі, так і в просторі - від усіх світів, з якими ми вже стикалися», - додав Роберт Айгер, глава Disney.

Файгі обіцяє, що всесвіт Marvel розділиться на два чітких періоди - до «Месників 4» і після.

 
Роберт Дауні-мол., Кевін Файгі і Стен Лі / Фото: Vanity Fair

Новий фільм кіновсесвіту Marvel - «Чорна Пантера» Раяна Куглера - з'явиться в українських кінотеатрах 15 лютого 2018 року.
 
Джерело: vanityfair.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####