30
ЛИС
2017

Дейзі Рідлі може не повернутися до ролі Рей після 9 епізоду

«Зоряні війни» Джей Джей Абрамса можуть стати для актриси останніми.

Зараз неможливо передбачити, куди далі рухатиметься франшиза «Зоряних воєн». Шанувальники завмерли в очікуванні восьмого епізоду, який повинен показати, чи здатний Раян Джонсон створити нову трилогію. Але Дейзі Рідлі, виконавиця ролі Рей, не впевнена, що її героїня з'явиться в далекій-предалекій галактиці в майбутньому.

 
Фрагмент постера фільму «Зоряні війни: Останні джедаї»

В інтерв'ю Rolling Stone Рідлі зізналася, що буде дуже рада знову попрацювати з Джей Джей Абрамсом, який повернувся в режисерське крісло «Зоряних воєн», але додала, що підписувала контракт тільки на три фільми. За словами актриси, трилогія ідеально підходить для завершення історії Рей.

Про те, що з дев'ятим епізодом закінчиться сага сім'ї Скайвокер, стало відомо, коли Раяна Джонсона призначили керівником нової трилогії «Зоряних воєн». Режисер «Петлі часу» повинен придумати для франшизи новий напрямок з новими героями.

Але якщо через пару десятиліть студія вирішить повернути Рей?
«Хто знає? - зізналася Рідлі. - Чесно кажучи, мені часом здається, що в найближчі років тридцять ми остаточно знищимо планету. Так що якщо через 30 років ми не будемо жити у величезному підземному комплексі, то так, мабуть. Може бути. З іншого боку, хто знає?»

Реліз дев'ятого епізоду запланований на 20 грудня 2019 року. Зйомки повинні стартувати в 2018 році.

Фільм «Зоряні війни: Останні джедаї» вийде в прокат 14 грудня.

 
Джерело: rollingstone.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####