01
ГРУ
2017

Режисер «Лоґана» поставить кіно про гігантського кота

Джеймс Менголд продовжує досліджувати можливості довгих кігтів.

Студія Fox придбала права на екранізацію дитячої книжки Кетрін Епплгейт «Креншоу». Режисер і сценарист Джеймс Менголд, який поставив «Потяг до Юми», «Кейт і Лео» і блокбастер «Логан: Росомаха», займе режисерське крісло екранізації.

 
Фрагмент обкладинки книги «Креншоу»

Головний герой книги - хлопчик Джексон, чия сім'я переживає важкі часи. Їм нічим платити за квартиру, та й на їжу майже нічого не залишилося. Джексону разом з батьками, маленькою сестрою і собакою незабаром знову доведеться жити в машині.

Креншоу - кіт. Великий, прямолінійний і вигаданий. Він знову з'являється в житті Джексона, щоб допомогти хлопчикові впоратися з негараздами. Але наскільки корисним може бути вигаданий кіт?

Крім «Креншоу», в розробці знаходиться і інша книга Епплгейт - «Айван, єдиний і неповторний». Студія Disney готує анімаційний фільм, де Анджеліна Джолі озвучить головну роль.

 
Джеймс Менголд, Г'ю Джекман і Патрік Стюарт на прем'єрі «Лоґан: Росомаха» / Фото: Getty Images

На даний момент не повідомляється, коли Джеймс Менголд приступить до роботи над «Креншоу», так як в робочому графіку постановника вже значаться кілька режисерських проектів.
 
Джерело: hollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####