01
ГРУ
2017

Студія Lionsgate оголосила дату виходу нового «Хеллбоя»

Фільм про героя коміксів Майка Міньоли з'явиться в 2019 році.

Перезапуск «Хеллбоя» Ніла Маршалла Судний день») з Девідом Харбором Дивні Дива») в ролі суворого, але привабливого породження пекла побачить світ 11 січня 2019 року.

 
Девід Харбор в образі Хеллбоя

У вересні про дату релізу картини повідомив Empire, але тоді Lionsgate і Summit Entertainment виступили зі спростуванням - лише для того, щоб через два місяці самостійно оголосити дату прем'єри.

Крім Харбора головні ролі у фільмі зіграють Мілла Йовович, Іен Макшейн, Саша Лейн і Деніел Де Кім.

Творець «Хеллбоя» Майк Міньола працює над сценарієм разом з Ендрю Косбі і Крістофером Голденом.

Спочатку картина носила підзаголовок «Відродження кривавої королеви», але пізніше стало відомо, що студія планує відмовитися від нього, залишивши назву «Хеллбой».

Хеллбой - майбутній король пекла, який з'являється на землі в 1944 році в результаті містичного експерименту Григорія Распутіна. Маленький демон потрапляє в руки американських військових. Через кілька років підрісший Хеллбой надходить на службу в секретне Бюро паранормальних досліджень і оборони, де стає головним захисником людства від надприродного.

У 2004 році вийшла перша екранізація коміксів Міньоли від Гільєрмо дель Торо, де головну роль виконав Рон Перлман. У 2008 році з'явився сиквел «Хеллбой 2: Золота армія».

Студія також оголосила дату виходу фантастичного бойовика «Рідня» Джонатана Бейкера і Джоша Бейкера про недавньо ув'язненого, який в компанії молодшого брата змушений рятуватися за допомогою зброї містичного походження від мстивого бандита (Джеймс Франко), федеральних спецслужб і групи солдатів з потойбічного світу. Картина вийде 31 серпня 2018 року.

 
Джерело: hollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####