11
ГРУ
2017

«Зоряний шлях» Квентіна Тарантіно отримає рейтинг R

Сценарій фільму напише автор «Легенди Г'ю Гласса» і «Мучениць».

Недавно стало відомо, що Квентін Тарантіно може зайнятися постановкою повнометражного «Зоряного шляху». Режисер звернувся до Джей Джей Абрамса і студії Paramount з ідеєю для нового фільму франшизи. Днями Тарантіно зустрівся і детально обговорив плани зі сценаристами Меган Амрам («Кремнієва Lолина»), Дрю Пірсом («Залізна людина 3»), Ліндсі Бір («Поступ хаосу») і Марком Л. Смітом (
«Легенда Г'ю Гласса»).
 
На фото: Квентін Тарантіно

Відповідно до джерел, близьких до виробництва, швидше за все, Тарантіно продовжив роботу над картиною зі Смітом.

Що саме придумав Тарантіно для «Зоряного шляху», точно невідомо, але режисер поставив перед Абрамсом і студією одну умову, яку точно буде дотримано: картина вийде з рейтингом R (18+). Це дуже незвичайний напрямок для франшизи, яка ніколи не відрізнялася насильством і грубою промовою.

 
Кадр з фільму «Легенда Г'ю Гласса»

Протягом усієї кар'єри Тарантіно знімав картини виключно з рейтингом R, і збереження цієї традиції є ключовою умовою для режисера, який сподівається самостійно сісти в режисерське крісло проекту.

Жоден зі сценаристів поки офіційно не закріплений за проектом, але найбільш імовірним кандидатом вважається Марк Л. Сміт. Робота над сценарієм буде вестися, поки Тарантіно зайнятий зйомками свого дев'ятого фільму про Лос-Анджелес кінця 1960-х.

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####