12
ГРУ
2017

Відомий графік майбутніх релізів фільмів за коміксами DC

Під час Comic-Con в Бразилії студія показала, як буде виглядати графік прем'єр кіновсесвіту DC.

Першим був оголошений сиквел «Диво-жінки», що давно не є новиною. Оригінальний фільм показав в прокаті відмінні результати (821 млн при бюджеті 149 млн доларів), і студія швидко запустила в роботу продовження. У режисерське крісло повернеться Петті Дженкінс.

Після цього Warner нагадала про «Аквамена» Джеймса Вана, реліз якого намічений на 20 грудня 2018 року.

 
Кадр з фільму «Ліга справедливості»

Серед майбутніх прем'єр - «Загін самогубців 2» Гевіна О'Коннора, «Шазам» Девіда Ф. Сандберга, «Бетгьорл» Джосса Відона, «Бетмен» Метта Рівза і «Флеш», який до цих пір не знайшов собі режисера. Крім цього, в розробці знаходяться проекти «Корпус Зелених Ліхтарів» і «Темна Ліга справедливості».

Разом з тим в оголошеному графіку відсутні кілька раніше заявлених фільмів. Крім «Кіборга», немає і «Дезстроука», режисерське крісло якого було запропоновано Гарету Евансу. Студія також притримала інформацію про більшість майбутніх картин в світі Бетмена. «Сирени Готем-Сіті», «Найтвінг» і різноманітні проекти про Джокера і Харлі Квінн в графіку поки не значаться. Ймовірно, ці стрічки знаходяться на дуже ранній стадії розробки, і Warner не хоче поспішати з оголошенням.

На жаль, студійні перестановки продовжують псувати картину розвитку кіновсесвіту DC. Прокат «Ліги справедливості» стартував гірше, ніж розраховували продюсери. Це призвело до змін у вищих ешелонах: продюсер Джон Берг залишив підрозділ, що відповідав за екранізації.

Джеффу Джонсу, якого підключили до кіновсесвіту в 2016 році, запропонували роль, яка раніше асоціювалася з Заком Снайдером. Автор коміксів наглядатиме за розвитком франшизи. Снайдера ж разом з продюсером Чарльзом Ровеном після виходу картини «Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості» відсунули в бік, і, за чутками, в майбутньому режисер «Людини зі сталі» не повернеться до фільмів DC.

 
Джерело: cbr.comvariety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####