30
ГРУ
2017

Концепт-арти незнятого сиквела «Чужих»

Поки Рідлі Скотт міркує про штучний інтелект і бога, Ніл Бломкамп мовчки чекає можливості зняти продовження культового фантастичного трилера.

Бажання Рідлі Скотта до нескінченності знімати продовження і приквели «Чужих» означає, що в майбутньому нас чекає ще більше фільмів з Майклом Фассбендером в ролі нещадного андроїда Девіда. А також те, що Нілу Бломкампу навряд чи найближчим часом з'явиться можливість зняти свій давно запланований сиквел.

Проект знаходиться в розробці вже кілька років, і остання заморозка трапилася, коли Скотт почав роботу над фільмом «Чужий: Заповіт». У продовженні Бломкампа, чий сюжет ігнорував всі частини франшизи після другої, повинні були повернутися герої Сігурні Вівер і Майкла Біна, а Ньют, яка підросла, приймала у Ріплі естафету боротьби з ксеноморфами.

Працюючи над картиною, Бломкамп встиг підготувати масу концепт-артів, якими він постійно ділиться з фанатами. Раніше режисер викладав концепти з Ріплі в «скафандрі» з ксеноморфа і обпаленого капрала Хікса. Тепер він поділився дизайном костюмів персонажів.

 
«Чужий 5»

Також він показав знайомий шанувальникам франшизи образ ксеноморфа в тісному просторі.
 
«Чужий 5»

І важкоозброєний літальний апарат.
 
«Чужий 5»

Не полишаючи надії зняти сиквел «Чужих», Бломкамп продовжує роботу над короткометражним стрічками для свого проекту Oats Studios. Крім цього, він зайнятий постановкою екранізації фантастичного роману Томаса Суетерлітша «Зниклий світ», яка описується як суміш з фільму «Початок» Крістофера Нолана з серіалом HBO «Справжній детектив».
 
Джерело: theplaylist.net
Переклад: kinobox.in.ua

#####