02
СІЧ
2018

Пародія на «Зоряні війни» про штурмовика-гея

Funny or Die зробив «офіційний трейлер» неіснуючого спін-оффу космічної саги під назвою «Штурмовик. Зоряні війни. Історія». Це, ясна річ, пародія. Але в ній закарбувався сам Удо Кір.

«Штурмовик» - це історія сумного штурмовика, якого не цікавить війна світла і темряви, який просто хоче любити. Він закохується в нелюдську інопланетну тварюку такої ж статі, і це зовсім не подобається його консервативному батькові-расисту, більш того, зводить того в результаті в могилу.

Словом, це велика епічна трагедія. І це не блокбастер, а інді-кіно. «Офіційний вибір "Санденса"», - стверджують творці. «Поема світла і кольору. Реальний тур-де форс», - нібито пишуть критики (Force англійською «Сила»).

 

Коментатори тролять в дотепності: «Горбата Імперія», «Зоряні війни: Нова діра», «Епізод 2: Атака стогонів», «Нова трилогія Раяна Джонсона виглядає добре», «Клич мене своїм військовим званням», «Все одно краще, ніж "Останні джедаї"».

Ось «офіційний синопсис» фільму:

«Коли штурмовик Іен відчуває, що втрачає щось важливе в житті, він зустрічає Тідо, і той заповнює його душевну порожнечу ... Не пропустіть останню частину нової інді-франшизи «Зоряні війни».

 
#####