04
СІЧ
2018

Стівен Дорфф зіграє в 3 сезоні «Справжнього детектива»

Зірка бойовиків «Блейд» і «Нестримні» зіграє напарника героя Махершала Алі.

Стівен Дорфф приєднався до акторського складу третього сезону драматичного серіалу «Справжній детектив». Разом з ним в проекті задіяні Махершала Алі і Кармен Еджого.

 
На фото: Стівен Дорфф

Автор і шоураннер кримінальної антології Нік Піццолатто напише сценарій всіх серій третього сезону, крім четвертого епізоду, співавтором якого виступає Девід Мілч. Піццолатто планує дебютувати в режисурі і самостійно зайнятися постановкою серіалу.

Дія третього сезону розгорнеться в районі вапнякового плато Озарк, розташованого одночасно в декількох штатах. Дорффу дісталася роль Роланда Веста, слідчого з Арканзасу, який спільно з детективом Вейном Хейзом (Алі) намагається розібратися в загадковому злочині, що розтягся на три десятиліття.

Прем'єра серіалу «Справжній детектив» відбулася в ефірі HBO в 2014 році. Проект моментально став популярним, здебільшого завдяки акторському дуету Меттью МакКонахі і Вуді Гаррельсона. Перший сезон, знятий в стилі південної готики, оповідав про розслідування серії загадкових вбивств.

 
Кадр з серіалу «Справжній детектив»

У другому сезоні дія перенеслася в Лос-Анджелес. Головні ролі виконали Колін Фаррелл, Рейчел МакАдамс і Вінс Вон. Глядачі і критики прийняли продовження прохолодно, але третій сезон все одно став одним з найбільш очікуваних телепроектів.

Дорфф недавно знявся в хоррорі «Шкіряне обличчя» і драмі «Вілер».

Дата прем'єри поки не повідомляється.

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####