16
ЯНВ
2018

Ліам Нісон і Брендан Глісон знімуться в серіалі братів Коен

Акторський склад вестерн-антології продовжує поповнюватися.

Брендан Глісон («Голгофа») і Ліам Нісон («Список Шиндлера») приєдналися до акторського складу вестерн-антології «Балада Бастера Скраггса».

 
Брендан Глісон у фільмі «Пригоди Паддінгтона 2»

Серіал братів Коен - збірник з шести вестерн-новел. Перша розповість про співаючого ковбоя Бастера Скраггса, якого зіграє Тім Блейк Нельсон. Головним героєм другого сегменту, «Біля Альгодонеса», стане безладний волоцюга і невдалий грабіжник банків у виконанні Джеймса Франко.

«Талон на їжу» - історія актора і імпресаріо пересувного уявлення. «Золотий каньйон» розповість про проспектора, який виявляє золоту жилу, але потім стикається зі злісним загарбником. «Дівиця, яку злякали» - про двох караван-вожатих, які слідують по Орегонському маршруту. Серед мандрівників також є жінка, яка потребує допомоги одного з героїв і може бути нареченою для іншого. Головну жіночу роль у цій серії може зіграти Зої Казан.

Шоста історія, «Тлінні останки», оповідає про п'ятьох пасажирів диліжанса, які слідує таємничим маршрутом.

В яких саме серіях знімуться актори, на жаль, невідомо. Під час інтерв'ю з entertainment.ie Нісон зауважив, що вони з Глісоном не з'являться в одній історії, і лише натякнув, що для своєї ролі йому довелося відростити бороду.

 
Ліам Нісон у фільмі «Пасажир»

8 березня українські глядачі зможуть побачити Ліама Нісона в гостросюжетному фільмі Жаума Кольєт-Серра «Пасажир».
 
Джерело: entertainment.ie
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####