17
СІЧ
2018

Про що буде фільм про молодість Хана Соло

Нарешті з'явився офіційний синопсис фільму «Соло. Зоряні війни. Історія», який, нагадаємо, є ще одним спін-оффом космічної саги і розповідає про молодість контрабандиста Хана Соло, повідомляє Empire.

Нагадаємо, Соло в сольному проекті зіграє Олден Еренрайк. У режисерському кріслі знаходиться Рон Говард. Історія розповість про те, що зробило Хана таким, яким ми його бачили в «Новій надії» у виконанні Гаррісона Форда, і ми нарешті дізнаємося, чим займався Соло, поки зовсім юний Люк і молодий Обі-Ван перебували в місті Мос-Ейслі на Татуїні.

 
Фото зі зйомок фільму «Соло. Зоряні війни. Історія»

Ось офіційний синопсис від студій Disney і Lucasfilm:

«Сідайте в "Тисячолітній сокіл" і вирушайте в далеку-далеку галактику разом з фільмом "Соло. Зоряні війни. Історія". Це нове пригода з найулюбленішим негідником галактики. Після серії сміливих ескапад в глибинах темного і небезпечного злочинного світу Хан Соло зустрічає свого майбутнього компаньйона і товариша Чубакку. А також зустрічає горезвісного гравця Лендо Калріссіана, після чого відправляється в подорож, яка встановить курс для одного з найбільш сумнівних героїв "Зоряних воєн"».

Тобто так, ми таки побачимо, як саме Соло заволодів «Тисячолітнім соколом» і як саме познайомився з Чуї. А ось про дружину тут ні слова.

Крім Еренрайка в проекті зайняті Емілія Кларк, Дональд Гловер, Вуді Гаррельсон, Тенді Ньютон, Пол Беттані. Реліз заплановано на 25 травня цього року.

 
Джерело: empireonline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####