19
СІЧ
2018

Нові подробиці про 9-ий фільм Квентіна Тарантіно!

В першу чергу стали відомі деталі про персонажа Леонардо ДіКапріо.

Недавно з'явилася новина про те, що Леонардо ДіКапріо зіграє головну роль в дев'ятому фільмі Квентіна Тарантіно. Із загального опису сюжету, який був доступний вже кілька місяців, було відомо: дія розвернеться в Лос-Анджелесі кінця 1960-х, а головний герой картини - старіюча телезірка, яка мріє пробитися в кінобізнес.

 
На фото: Леонардо ДіКапріо

Поступово фільм обростає новими деталями. Майк Флемінг з Deadline розкрив кілька подробиць персонажа ДіКапріо. Він дійсно грає телевізійного актора, але називати його старіючим помилково. За словами Флемінга, в період з 1958 по 1963 рік у головного героя було власне вестерн-шоу Bounty Law.

Спроби потрапити в кіно закінчилися провалом, і в 1969 році, під час розквіту руху хіпі, йому залишається лише з'являтися в невеликих ролях в чужих серіалах. Мимохідь він подумує виїхати до Італії, де як раз стали популярними вестерни. Події, пов'язані з сектою Чарльза Менсона, як і раніше відбуваються на задньому плані і служать фоном для основної історії.

Зараз Тарантіно продовжує підбирати акторів. Зокрема, поки не відомо, хто зіграє каскадера-дублера героя ДіКапріо. Імовірно, режисер «Джанґо вільного» запросить на цю роль Бреда Пітта або Тома Круза, але, якщо вірити Флемінгу, для зірки франшизи «Місія неможлива» в запасі є друга головна чоловіча роль.

 
На фото: Квентін Тарантіно

Дев'ятий фільм Тарантіно все частіше порівнюють з «Кримінальним чтивом», де окремі історії перетиналися в різних точках сюжету. Якщо новий проект постановника збереже таку ж структуру, то в майбутньому нас чекає ще більше подробиць.

Зйомки фільму повинні розпочатися в червні 2018 року. Прем'єра запланована проти 9 серпня 2019-го.

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####