19
СІЧ
2018

Знайшовсь новий сценарист для «Історії іграшок 4»

Продовження популярної франшизи потрапило в руки маловідомого автора.
 
Кадр з мультфільму «Історія іграшок 3: Велика втеча»

Сценарій четвертої частини «Історії іграшок» для студії Pixar напише Стефані Фолсом, яка працювала над фільмом «Тор: Раґнарок», але не зазначена в титрах через правила Гільдії сценаристів.

Фолсом в першу чергу відома завдяки оригінальним сценарієм з «Чорного списку» 2013 року з хитромудрою назвою «1969 рік: Космічна одіссея, або Як Кубрик навчився не хвилюватися і висадився на Місяць» (1969: A Space Odyssey Or: How Kubrick Learned To Stop Worrying And Land On The Moon). Сюжет оповідає про те, як публіцист умовив режисера Стенлі Кубрика співпрацювати з NASA і сфальсифікувати висадку американців на супутник Землі.

 
Фрагмент тизер-постеру «Історії іграшок 4»

Спочатку над сценарієм «Історії іграшок 4» працювала Рашіда Джонс («Енджі Трайбека») спільно з Віллом МакКормаком («Від "А" до "Я"»). У жовтні 2017 Джон Лассетер, глава і засновник Pixar, тимчасово залишив студію через звинувачення в неналежній поведінці. Після цього, посилаючись на творчі та філософські розбіжності, Джонс і МакКормак залишили проект.

Третій фільм серії, «Історія іграшок 3: Велика втеча», вийшов влітку 2010 року і зумів зібрати в прокаті 1 млрд доларів.

«Історію іграшок 4» Disney і Pixar планують випустити 20 червня 2019 року.

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####