23
СІЧ
2018

Джон Сіна може зіграти в екранізації гри «Duke Nukem»

Рестлер розкурить товсту сигару і займеться відстрілом свиноподібних прибульців.

Джон Сіна («Стіна») приступив до переговорів зі студією Paramount. Рестлеру і актору запропонована головна роль в багатобюджетній адаптації знаменитої відеогри «Duke Nukem».

 
На фото: Джон Сіна

Ендрю Форм («Чорні вітрила»), Майкл Бей ( «Підлітки-мутанти черепашки-ніндзя») і Бред Фуллер («Тонка блакитна лінія») спродюсують проект через виробничу компанію Platinum Dunes.

На даний момент виробництво картини знаходиться на самій ранній стадії. Студії ще належить знайти режисера і сценаристів, які розроблять стрічку під Сіну.

Перша гра серії «Duke Nukem» побачила світ у 1991 році і представляла собою звичайний двомірний платформер. Франшиза стала надзвичайно популярною в 1996 році, коли вийшла частина «Duke Nukem 3D» - шутер від першої особи і одна з перших ігор з тривимірною графікою.

 
«Duke Nukem 3D»

Основною причиною успіху став головний герой Дюк Нюкем. На відміну від безіменних і безликих колег з «Doom» і «Quake», він володів власним характером і звичками. По суті, він був пародією на класичних героїв бойовиків, при цьому зовні нагадував Дольфа Лундгрена. Репліки Дюка були швидко розібрані на цитати, а образ суворого героя з сигарою і в червоній майці став культовим.
 

Через 15 років, після тривалого простою, вийшла «Duke Nukem Forever», але на той час популярність персонажа встигла згаснути, а образ брутального рятівника людства застарів. Гра здобула комерційний успіх, але отримала змішані, переважно низькі оцінки критиків і геймерів.

Довгий час права на екранізацію перебували у Dimension Films, але після закінчення терміну перейшли до Paramount.

Цього року глядачі побачать Джона Сіну в комедії «Кіллджойс» і в блокбастері «Бамблбі».

 
Джерело: hollywoodreporter.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####