23
СІЧ
2018

Оголошено акторський склад сиквелу «Суперсімейки»

У продовженні супергеройського мультфільму зазвучать нові зіркові голоси.
 
Кадр з мультфільму «Суперсімейка»

У «Суперсімейці 2» Джонатан Бенкс, відомий за серіалами «Пуститися берега» і «Краще подзвоніть Солу», озвучить урядового агента Ріка Дікера, відповідального за програму переселення супергероїв.
 

Софія Буш («Маршалл») зіграє дівчину під псевдонімом Войд, молоду прихильницю Еластики (Холлі Хантер), яка вміє переміщатися за допомогою спеціальних воронок. Зірка європейського і світового кінематографа Ізабелла Росселліні позичить свій голос персонажу на ім'я Посол, котра бореться за права супергероїв.
 
 
Боб Оденкірк («Секретне досьє») і Кетрін Кінер («Пастка») виконають ролі Вінстона і Евелін Девор, брата і сестри. Персонаж Оденкірка - фанат супергероїв, який мріє, щоб його улюбленці знову опинилися в центрі уваги. Героїня Кінер - геній, здатна створити найхитромудрий прилад.
 

Крейг Т. Нельсон, Холлі Хантер і Сара Вавелл повертаються в образах знайомих персонажів. Тільки Спенсера Фокса в ролі Деша замінив новачок Хак Мілнер. Семюел Л. Джексон знову озвучить холодного супергероя Фреона, а режисер фільму Бред Берд знову зіграє дизайнера Едну Мод.
 

Прем'єра «Суперсімейки 2» запланована на 14 червня 2018 року.

Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####