24
СІЧ
2018

Запущено роботу над новим продовженням «Робокопа»

Сиквел піде шляхом «Термінатора 6» і проігнорує фільм з Юелем Кіннаманом.
 
«Робокоп» (1987)

Сценарист Едвард Ноймайєр, який в 1980-х допоміг Полу Верховену створити «Робокопа», розповів в інтерв'ю Zeitgeist Magazine, що зараз в розробці знаходиться ще одне продовження.

«Подробиці ми розкривати не можемо, - пояснив сценарист. - Уже було кілька "Робокопів". Нещодавно зробили ремейк. Але, смію сказати, в нашому випадку ми повернемося до оригінального "Робокопу", якого всі люблять, і звідти рушимо вперед. По суті, це продовження першого фільму. Принаймні мені так здається. У будь-якому випадку там точно є дух класики».

Таким чином, новий «Робокоп» повинен стати прямим продовженням оригіналу. Схожа ситуація складається з «Термінатором 6» - Джеймс Кемерон вирішив зробити сиквел «Термінатора 2» і повністю проігнорувати події інших фільмів.

У 1988 році Ноймайєр спільно з Майклом Майнером написали сценарій продовження під назвою «Робокоп: Корпоративні війни». Дія сиквела розвивалася через 25 років після подій оригінального фільму і розповідала про майбутнє Робокопа і Детройта. Студія не прийняла ідею і в 1990 році вийшов «Робокоп 2» за сценарієм Френка Міллера.

 
«Робокоп» (2014)

У 2014 році вийшов інший «Робокоп», ремейк режисера Жозе Падільї. Осучаснена історія жвавого за допомогою технологій поліцейського Алекса Мерфі повинна була покласти початок новоій франшизі. При бюджеті в 100 млн доларів картина в кінцевому підсумку окупилася в прокаті, заробивши 242 млн доларів, але невтішні показники американського бокс-офісу (58 млн доларів) і змішані, переважно низькі оцінки критиків і глядачів змусили студію притримати плани щодо продовження.
 
Джерело: denofgeek.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####