24
СІЧ
2018

Творці «Нових мутантів» розширять межі рейтингу PG-13

Режисер картини про підлітків-мутантів сподівається змусити глядачів плакати.

Картина «Нові мутанти» студії Fox явно вибивається з лінійки звичних фільмів про супергероїв. Режисер Джош Бун, постановник драми «Винні зірки», вирішив не повторювати формулу франшизи «Люди Ікс» та замість цього збудував навколо історії про юних мутантів гостросюжетний трилер.

 
Джош Бун на зйомках фільму «Винні зірки»

Фільму дістався м'який рейтинг PG-13, але Бун не боїться обмежень і збирається вичавити з рейтингу всі соки. В інтерв'ю журналу Empire режисер зізнався, що картина може навіть змусити глядача плакати.

«Цей фільм - найважчий проект з рейтингом PG-13 з усіх, що я коли-небудь робив, - каже Бун. - Тобто ми реально спробували розсунути межі дозволеного. Хоррор-елементи досить похмурі, але при цьому у картини є і сильне емоційне ядро. Моя мета - налякати глядача і змусити його плакати».

 

Спочатку фільм повинен був вийти 12 квітня 2018-го, але в підсумку Fox прийняла рішення перенести прем'єру «Нових мутантів» на 22 лютого 2019 року. Джерела всередині студії запевняють, що основною причиною змін в графіку стало небажане перетиння різних проектів. У деяких країнах «Дедпул 2» і «Нові мутанти» виходили практично одночасно.
 
Джерело: flickeringmyth.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####