25
СІЧ
2018

«Барбі» з Енн Хетевей вийде в 2020 році

Фільм про життя пластикової ляльки змінив дату релізу.

Sony перенесла реліз фільму «Барбі», заснованого на знаменитих ляльках компанії Mattel, на 2020 рік. Раніше картину планувалося випустити влітку 2018-го, але проблеми з виробництвом заставали студію переглянути плани.

Очікується, що головну роль виконає Енн Хетевей, що замінила в проекті Емі Шумер, яка відмовилася від зйомок через проблеми з графіком.

 
На фото: Енн Хетевей

Проект уже кілька років перебуває в розробці. За цей час над сценарієм фільму встигли попрацювати Шумер, Діабло Коуді, Кім Карамел, Берт В. Роял, Хіларі Вінстон, Дженні Бікс і Ліндсі Бір.

Сюжет «Барбі» порівнюють з картинами в дусі фільмів «Сплеск», «Зачарована» і «Великий». Головна героїня живе в чарівній країні Барбіленд, але пізніше виявляється вигнана звідти через те, що здається іншим громадянам недостатньо досконалою. Тепер їй доводиться освоюватися в реальному світі.

Волтер Ф. Паркс, Лорі МакДональд і Емі Паскаль виступають продюсерами проекту.

Барбі, також відома як Барбара Міллісент Робертс, була створена Рут і Елліот Хендлер і вперше побачила світ в 1959 році. Згодом лялька стала надзвичайно популярною, її ім'я перетворилося в бренд, і вона продовжує залишатися однією з топових іграшок.

 
Джерело: variety.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####