25
ЯНВ
2018

Netflix планує купити третій фільм серії «Монстро»

Продюсерський проект Джей Джей Абрамса може потрапити в лапи стрім-сервісу.

Стрім-сервіс Netflix почав переговори зі студією Paramount щодо покупки фантастичної стрічки «Частка Бога».

Представники компаній поки ніяк не прокоментували інформацію, і деякі джерела сумніваються, що угода в результаті відбудеться.

 
Фрагмент постеру фільму «Монстро»

«Частка Бога», фільм Джуліуса Она, розповідає про міжнародну команду дослідників, які працюють на орбітальній станції. Розробки експедиції розкрили теорію появи так званих «часток Бога» в галактиці і наблизили людство до розгадки появи життя саме на планеті Земля. Досліди вимагають ретельного контролю, і найменша помилка може призвести до глобальної катастрофи.

У фільмі знялися Елізабет Дебікі, Даніель Брюль, Гугу Ембата-Ро, Кріс О'Дауд, Чжан Цзиі, Девід Ойєлово.

Спродюсована Джей Джей Абрамсом стрічка є поки неофіційно третім фільмом серії «Монстро», що почалася в 2008 році з «Монстро». У 2016-му вийшов трилер «Вул. Монстро, 10», дія якого розгорталася в умовно загальному кіновсесвіті.

Спочатку картина повинна була вийти в лютому 2017 року, але згодом кілька разів змінила дату релізу. Зараз прем'єру призначено на 20 квітня. Netflix хоче отримати всі права на «Частку Бога» і випустити стрічку ще раніше.

У грудні 2017-го Netflix і Paramount уклали іншу угоду. Стрім-сервіс взявся за показ науково-фантастичної стрічки Алекса Гарленда «Анігіляція». Студія випустить картину 23 лютого, а через 17 днів вона стане доступна для передплатників Netflix.

 
Джерело: deadline.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####