25
ЯНВ
2018

Продовження «Джуманджі: Поклик джунглів» буде в 2019!

Новий фільм про зловісну гру битиметься за увагу глядачів з дев'ятим епізодом «Зоряних воєн».

Як повідомляє The Wall Street Journal, глава студії Sony Том Ротман придивляється до Різдва 2019 року як до можливої дату для виходу сиквела пригодницького фільму «Джуманджі: Поклик джунглів».

 
Кадр з фільму «Джуманджі: Поклик джунглів»

Якщо інформація підтвердиться, то продовженню доведеться зіткнутися в кінотеатрах з новою частиною франшизи «Зоряні війни», реліз якої запланований на 19 грудня 2019-го.

З фільмом Джейка Кездана студія отримала на руки несподіваний хіт. Продовження класики 1995 року зуміло залучити глядача завдяки поєднанню Двейна Джонсона, хорошого гумору і духу пригод. Картина з'явилася в кінотеатрах практично одночасно з «Останніми джедаями» і деякий час залишалася непоміченою, але в підсумку показала в прокаті відмінні результати.

При бюджеті в 90 млн доларів фільм «Джуманджі: Поклик джунглів» зібрав в Штатах 317 млн ​​доларів, а з виходом на міжнародний ринок ця сума зросла до 769 млн доларів. Подібні показники напевно обрадували продюсерів і керівництво студії, так що немає нічого дивного, що пішли розмови про продовження новоспеченої франшизи.

Представники Sony поки ніяк не прокоментували інформацію про сиквел.

 

 
Джерело: wsj.com
Переклад: kinobox.in.ua
 
#####